TÜRK POLİS TEŞKİLATI’NIN 179. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ
Türk Polis Teşkilatımız, 179 yıldır ülkemizde huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir.
Hakka, hukuka, vicdana ve ahlaka uygun şekilde, üstün bir vazife anlayışıyla, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için fedakârca görev yapan emniyet güçlerimiz, vatandaşlarımızın korkmadan başvurabileceği bir şefkat kapısıdır.
Milletimizin huzur ve güven kaynağı olan Polis Teşkilatı mensuplarımız, milletimizin huzuruna, birlik ve beraberliğimize kasteden tüm saldırıları kahramanca önlemişler; bu uğurda canları pahasına mücadele etmişler ve gösterdikleri cesaretle bizleri gururlandırmışlardır, gururlandırmaya devam edeceklerdir.
Aziz milletimiz için iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşen kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyorum.
BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...
Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...
‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’
ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...
Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...