Küçükbaş yetiştiricileri için düzenlenen ‘Sürü Yönetimi Eleman Kursu’ nu başarı ile tamamlayan yetiştiricilere Vali Mantı katılımıyla düzenlenen programla sertifikaları verildi.
Program Aksaray Ticaret Borsası Konferans Salonu’nda Vali Ali Mantı başkanlığında gerçekleşti. Tarım İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen kursa katılarak 104 saatlik kursu başarı ile bitiren küçükbaş yetiştiricilerine sertifikaları verildi.
Programda konuşma yapan Vali Ali Mantı Aksaray tarım ve hayvancılık şehri olduğunu ifade ederek: “Aksaray’da çiftçiliği ihmal edersek diğer tüm sektörler sekteye düşer. Aksaray’da çeşitli alanlarda Türkiye’de derecelere giriyor. Çobanlık çok önemli bir meslek. Hepimiz çobanız. Çobanlarımız bu azimle devam ettiği sürece Aksaray’ımız kazanacak.” dedi.
Program sonunda kursu bitiren çiftçilere sertifikaları Vali Ali Mantı ve programa katılan kurum müdürleri tarafından verildi.
2025–2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL DÖNEMİ BOYUNCA 112 OKUL KANT...
AKSARAY’DA 2025 YILINDA 62 İZİNSİZ TOTEM VE REKLAM TABELASI KALDIR...
BAŞKAN DİNÇER: “BASIN, ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNİ KAMUOYUYLA BULUŞTURUR...
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “AKSARAY’DA RİSKLİ YAPILAR GÜVENLİ YAPILAR...
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 816 İŞLETMENİN RUHSATLANDIRMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞT...
MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
SİGARA İZMARİTİ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE 578 BİN 467 TL CEZA KESİLDİ
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl ...