PELİNSU YILDIRIM DEMİR “ESKİ YAĞ PAZARI ESNAFIMIZDA KADERİNE TERKEDİLMİŞ”

PELİNSU YILDIRIM DEMİR “ESKİ YAĞ PAZARI ESNAFIMIZDA KADERİNE TERKEDİLMİŞ”

PELİNSU YILDIRIM DEMİR “ESKİ YAĞ PAZARI ESNAFIMIZDA KADERİNE TERKEDİLMİŞ”

PELİNSU YILDIRIM DEMİR “ESKİ YAĞ PAZARI ESNAFIMIZDA KADERİNE TERKEDİLMİŞ”

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme sorumlusu Ali Abbas Ertürk, eski ve yeni parti yönetimleri ile birlikte vatandaşları ziyaret edip dertlerini dinlemeye devam ediyor.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken mümkün olduğu kadar toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Yıldırım Demir ve CHP Teşkilatı, rutin ziyaretleri yanı sıra her gün ihmal edilmiş bir mahalle ya da cadde gezmeye ve belediye hizmetlerinden yoksun kalan vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. 

“ BU SEÇİM OYUMUZU DEĞİŞİMDEN YANA KULLANACAĞIZ”

Pelinsu Yıldırım Demir ve parti teşkilatı pazartesi günü de eski yağ pazarı esnafını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaret esnasında eski yağ pazarı esnafları, hayat pahalılığı ve işsizlikten şikayet ederken, bulundukları bölgenin sahipsizliğinden de dert yandı. Esnaf ziyaretlerine gelen CHP Belediye Başkan Adayı ve Parti teşkilatına “ Akşama kadar boş boş oturuyoruz. Her geçen gün işlerimiz daha da azalıyor. Piyasa resmen durdu. Biz burada işsizlikle kıvranıyoruz ama kimse gelip bizim halimizi hatırımızı sormuyor. Bizim esnaflık yaptığımız bölge resmen unutulmuş bölge haline geldi. Belediyemiz bir günden bir güne gelip bizimle istişare yapıp bura için, burada ki esnaf için ne yapılması gerek diye sormadı. Bizler senelerce oy verdik. Bu seçim oyumuzu değişimden yana kullanacağız. Artık yönetime bizler içinde bir şeyler yapacak samimi biri gelsin istiyoruz. Desteğimiz sizinle” dediler.

Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ise esnafın beklentilerini dinlerken “ artık yalnız ve çaresiz hissetmeyin. 31 Mart akşamından sonra yetkiyi alarak sizler için elimizden geleni yapacağız. Aksaray’ımızın birkaç mahallesi hariç gerçekten hizmet alan mahalle yok. Hele bazı bölgelerimiz, bazı esnaflarımız toptan kaderine terk edilmiş. Bizler kaderine terkedilmiş bu bölgeler için özellikle projeler üretiyoruz. Seçimden sonra el birliği ile sizlere daha yaşanılır, daha güzel işler yapacağınız bir Aksaray vadediyorum. Yeter ki sizler desteğinizi bizden esirgemeyin” diyerek esnafa 31 Mart seçimlerini kazanmaları halinde daha katılımcı ve ihmal edilmiş kesimlere hizmette ağırlık verecek bir yönetim sözü verdi.

ALİ ABBAS ERTÜRK “HEM SİYASİ TECRÜBESİ, HEM ŞEHRİN GELECEĞİ İÇİN GÜZEL İŞLER YAPACAK MESLEKİ BİLGİSİ VAR”

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e seçim çalışmaları esnasında eşlik eden CHP Parti Meclisi Üyesi ve Yurtiçi Örgütlenme sorumlusu Ali Abbas Ertürk  ise “ bu il CHP’ye seneler önce bir şans verdi. Memiş Akın’ın başkanlığı döneminde yapılan hizmetler halen konuşuluyor. Şimdide, senelerce konuşulacak hizmetler için bir şans daha istiyoruz. Yıllardır Aksaray için yapılmayanların yapılması için yetki istiyoruz. Her anlamda kefil olduğum, liyakatli, genç bir kardeşimiz Pelinsu Yıldırım Demir. Genç yaşına rağmen partinin her kademesinde görev almış bir siyasetçi. Hem siyasi tecrübesi, hem şehrin geleceği için güzel işler yapacak mesleki bilgisi var. Kendi gibi genç, dinamik, liyakatli bir de kadrosu var. Sizlerden bu seçim değişimden yana, Pelinsu Yıldırım Demir’den yana oy istiyoruz” diyerek Belediye Başkan Adaylarına destek istedi.

Eski yağ pazarı esnafı ziyaretler esnasında CHP Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve CHP teşkilatına yoğun teveccüh gösterirken, 31 Mart günü sandıkta kendisine destek vereceklerini belirtti.



Cumartesi 14.6 ° / 9.1 °
Pazar 18.6 ° / 6.1 °
Pazartesi 19.9 ° / 9.1 °

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 31 25 1 5 48 80
2.Fenerbahçe 31 23 2 6 49 75
3.Samsunspor 32 16 10 6 9 54
4.Beşiktaş 31 14 7 10 16 52
5.Eyüpspor 32 14 10 8 11 50
6.İstanbul Başakşehir 31 14 11 6 7 48
7.Trabzonspor 31 12 10 9 13 45
8.Göztepe 31 11 10 10 12 43
9.Konyaspor 32 12 13 7 -3 43
10.Kasımpaşa 31 10 9 12 -2 42
11.Gazişehir Gaziantep 31 12 13 6 -2 42
12.Kayserispor 31 10 11 10 -10 40
13.Antalyaspor 31 11 13 7 -21 40
14.Rizespor 31 11 16 4 -14 37
15.Sivasspor 32 9 16 7 -10 34
16.Alanyaspor 31 9 15 7 -11 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 31 4 20 7 -29 19
19.Adana Demirspor 31 2 25 4 -50
AKSARAY BİLİM MERKEZİNDE TEKNOLOJİ DESTEKLİ MATEMATİK EĞİTİMLERİ B...
Saraçoğlu: Tuz Gölü Doğal Sağlık Turizminde Öncü Olmalı.
Prof. Dr. Himmet Karadal: “Türkiye, Havacılık Eğitiminde Küresel M...
Almanya Dil Sınavları Artık Aksaray’da! ÖSD Resmi Merkezi Aksaray'...
AVİEN EVENT  ETKİNLİK VE ORGANİZASYON KONSEPT KAFE AÇILDI.
ANKARA-KONYA-ADANA BAĞLANTISI GÜÇLENİYOR
AKSARAY’IN KADINLARI OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE YERİNİ ALIYOR
Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu:"Türk Polis Teşkilatımızın 180...
Prof.Dr. Çemrek: "Güçlü Dış Politika Güçlü Ekonomiden Geçer".
BEDRİYE MEDRESESİ SOSYAL TESİSLERİ AKSARAY’DA YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR
TURİSTİK DİYARBAKIR EKSPRESİ CUMA GÜNÜ YOLA ÇIKIYOR
BAŞKAN AKTÜRK, “KAHRAMAN POLİSLERİMİZE MİNNETTARIZ”
ASÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Ercan Aktan atandı.
Aksaray Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferdi GÜREL: Aksaray’da Kabl...
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜ KABRİSTANLIĞA ÜCRETSİZ ULAŞIM H...
  • BIST 100

    9167,58%0,98
  • DOLAR

    38,54% 0,33
  • EURO

    43,62% 0,20
  • GRAM ALTIN

    4016,63% 0,33
  • Ç. ALTIN

    6526,84% 0,67