O.A.G.C. BAŞKANI CELİL ACAR: ’’CUMHURİYET’İMİZİN KURULUŞUNUN100.YILINI KUTLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ’’
Orta Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Celil ACAR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti’ nin kuruluşunun 100. yıldönümünü Millet olarak kutlamanın kıvancı içinde olduklarını söyledi.
Yurdunu ve özgürlüğünü her zaman ön planda tutan, vatanı ve özgürlüğü için gerektiğinde canını vermekten kaçınmayan Türk milletinin, hürriyetini esaret altına almak isteyenlere, ülkesini bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı verdiği Kurtuluş Savaşını zaferle noktaladığını hatırlatan O.A.G.C. Başkanı ACAR sözlerine şöyle devam etti; “Türk Milleti; Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün liderliğinde, dünya tarihinde eşine ender rastlanır büyük bir destan yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, en değerli varlığımız olan yurdumuz düşmanlardan kurtarılmıştır. Aziz Türk Milleti, Cumhuriyetin şanlı geçmişini bilerek onu koruyup aydınlık geleceğine sımsıkı sarılacaktır. Şanlı Bayrağımızın dalgalandığı bu topraklarda yaşamak hepimiz için bir onurdur, gururdur.
Bu anlamlı günde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ü, onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları kanları pahasına vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetimiz ‘in 100.Yılını kutlamanın onuru ve gururu ile sonsuza kadar güçlü, hür ve bağımsız olarak kalacak Türk Milleti'nin, Aksaray’lıların ve Medya mensuplarının bu büyük bayramını kutlar, hep birlikte nice yüzüncü yıllara..”dedi.
BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...
Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...
‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’
ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...
Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...