ENKAZLARDAN ADLİ DELİL TOPLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi ile Mimarlık ve Tasarım Fakültesi akademisyenlerinden oluşan dört kişilik heyet, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Malatya’da bilirkişilik hizmetlerinde görev aldı.
ASÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sönmez Başkanlığındaki heyet, Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Malatya Merkezde yürütülen çalışmalara katıldı. Deprem sonrası yıkılan binaların enkazında adli delil topladıklarını ve bilirkişi hizmetleri verdiklerini söyleyen Dekan Sönmez, bölgedeki çalışmaların sürdüğünü belirtti. Delil toplama süreci sadece enkazlarda değil hasarlı yapılarda da sürüyor.
Çalışmalara Prof. Sönmez’le birlikte Doç. Dr. Yaşar Bahri Ergen, Öğr. Gör. Dr. Yakup Bölükbaş ve Arş. Gör. Ramazan Oruç da iştirak etti.
HZ. ALİ ŞİFÂ CAMİ VE KÜLLİYESİ DUALARLA İBADETE AÇILDI
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: KÜRESEL ADALET ARAYIŞI TÜM DÜNYAYA YAYILMA...
Karadal’dan Türk Dünyası Girişimcilik Vizyonu
CHP AKSARAY İL BAŞKANI AV. BİLAL ÖZDEMİR'İN 10 KASIM MESAJI
Onur Ödülü , Ayakta Alkışlandı !
Rektör Arıbaş: Atatürk’ün emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız
Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU'nun 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜ...
BAŞKAN DİNÇER'İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI