BRİSA AR-GE ÇALIŞMALARINI AKSARAY TEKNOPARKTA YAPACAK
Aksaray’ın ve Türkiye’nin en köklü sanayi kuruluşlarından olan Brisa, araştırma ve geliştirme çalışmalarını Aksaray Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde (Aksaray Teknopark) yapacak.
Aksaray Teknoparkta Ar-Ge faaliyetlerini yürütecek ve girişimcilik ekosistemine katkıda bulunacak firma sayısı giderek artıyor. Yapılan ön görüşmelerin ardından Brisa Fabrikası da Aksaray Teknoparkta yer almaya karar verdi. Fabrika yöneticileri, konuya ilişkin hazırlanan niyet mektubunu Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş’a teslim etti. Brisa Fabrika Direktörü Mustafa Tacettin ve Brisa Üretim Müdürü Metin Özdemirci’yi ağırlayan Rektör Alpay Arıbaş, bu yeni katılımın Aksaray Teknoparkı daha da güçlendirdiğini ifade etti. Arıbaş, Aksaray Teknoparkın hızla gelişmesi adına yapılması gerekenleri büyük bir gayret ve titizlikle yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.
Yapılan kısa açıklamanın ardından niyet mektubu teslim edildi. Rektör Arıbaş, Brisa yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür etti.
BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...
Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...
‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’
ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...
AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...
Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...