BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 24 TEMMUZ BASIN BAYRAMI MESAJI
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Dinçer, mesajında basının demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, tarafsız ve ilkeli haberciliğin önemine dikkat çekti.
Başkan Dinçer mesajının devamında; “Basın, halkın haber alma özgürlüğünün teminatı olmasının yanı sıra, toplumsal gelişimin ve demokrasinin de vazgeçilmez unsurlarındandır. Özellikle doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla görevini layıkıyla yerine getiren basın mensuplarımız, toplumun sesi olmayı sürdürmektedir.
24 Temmuz 1908 tarihinde sansürün kaldırılmasıyla birlikte Türk basın tarihinde önemli bir dönüm noktası yaşanmıştır. Bu tarih, aynı zamanda gazetecilik mesleğinin özgürlük ve sorumluluk temelleri üzerine inşa edildiği bir dönemin başlangıcıdır.
Aksaray’ımızda da görev yapan medya mensupları, şehrimizin gelişimine, halkımızın bilinçlenmesine ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine büyük katkılar sağlamaktadır.
Bu vesileyle, kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına özveriyle çalışan tüm gazetecilerimizin ve basın emekçilerimizin 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
AKSARAY MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU:" BASIN DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLME RÜKNÜ...
KGK: Gerçek gazeteciler imtiyaz değil itibar istiyor
AKG ÖZEL GÜVENLİK’TEN BÜYÜK BAŞARI
TBMM 27. DÖNEM BAŞKANI İSMAİL KAHRAMAN, AKSARAY BELEDİYESİ’Nİ ZİYA...
Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’ndan LGS’de Büyük Başarı: İki Türkiy...
“15 Temmuz Darbe Girişimi ve Gazi Meclis”
15 TEMMUZ, MİLLETİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR
Rektör Arıbaş: 15 Temmuz milletimizin iradesiyle yazılmış bir dest...