Başkan Dinçer, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘’Bütün bir İslam alemi olarak birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının en yoğun bir şekilde yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, birçok güzel duygunun birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.
Geçtiğimiz Ramazan Bayramlarında, anne ve babalarımıza, akrabalarımıza ve komşularımıza sılayı rahim yaparak gerçekleştirirdik. Fakat tüm dünyada ve ülkemizde devam eden Covid-19 salgını sürecinde toplu organizasyonlardan uzak durmaya gayret ediyoruz. Bu güzel gelenekleri de bu yıl tam olarak yine yaşayamıyoruz.
Bu konuda vatandaşlarımızın da bilinçli davranmasını istirham ediyoruz. Bu salgından kurtularak hep birlikte kutlayacağımız daha nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum.
Bu duygular içerisinde, Aksaraylı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.
2025–2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YARIYIL DÖNEMİ BOYUNCA 112 OKUL KANT...
AKSARAY’DA 2025 YILINDA 62 İZİNSİZ TOTEM VE REKLAM TABELASI KALDIR...
BAŞKAN DİNÇER: “BASIN, ŞEHRİMİZİN GELİŞİMİNİ KAMUOYUYLA BULUŞTURUR...
BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER “AKSARAY’DA RİSKLİ YAPILAR GÜVENLİ YAPILAR...
ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ 816 İŞLETMENİN RUHSATLANDIRMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞT...
MİLLETVEKİLİ AYDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
SİGARA İZMARİTİ VE ÇEVRE KİRLİLİĞİNE 578 BİN 467 TL CEZA KESİLDİ
Şereflikoçhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Aksaray İl ...