AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 BİN 335 HASTANIN KAPISI ÇALINDI, YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ

AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 BİN 335 HASTANIN KAPISI ÇALINDI, YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ

BAŞKAN DİNÇER: “EN GÜZEL HİZMET, GÖNÜLLERE DOKUNABİLMEKTİR”

AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 BİN 335 HASTANIN KAPISI ÇALINDI, YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ

 

BAŞKAN DİNÇER: “EN GÜZEL HİZMET, GÖNÜLLERE DOKUNABİLMEKTİR”

 

Aksaray Belediyesi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yatarak tedavi gören hastaları yalnız bırakmıyor. Belediye ekipleri, hastanede tedavi süreci devam eden hastaları odalarında ziyaret ederek hem geçmiş olsun dileklerini iletiyor hem de ihtiyaçlarına yönelik destek sağlıyor.

2025 yılı boyunca yürütülen çalışmalar çerçevesinde 3 bin 335 hastaya hasta bakım seti ulaştırıldı. Belediye ekipleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde hastalarla birebir sohbet edilerek moral verilirken, içerisinde kolonya, terlik, ıslak mendil, peçete ve çay–kahve gibi temel hijyen ve günlük ihtiyaç ürünlerinin yer aldığı hasta bakım çantaları hastalara teslim ediliyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, hasta ziyaretlerinin belediyecilik anlayışlarının önemli bir parçası olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “Belediyecilik yalnızca yol, kaldırım, altyapı ve üstyapı hizmetleriyle sınırlı değildir. Asıl belediyecilik, vatandaşımızın hayatın her anında yanında olabilmektir. Özellikle hastalık gibi zor süreçlerden geçen hemşehrilerimizin yalnız olmadığını hissettirmek, onlarla sohbet etmek, moral vermek bizim için büyük bir sorumluluktur.”

Başkan Dinçer açıklamasının devamında, küçük dokunuşların büyük anlamlar taşıdığına dikkat çekerek, “Hastanede yatarak tedavi gören vatandaşlarımızı odalarında ziyaret ediyor, geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve günlük ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hasta bakım setlerimizi teslim ediyoruz. Bu ziyaretler sırasında gördüğümüz tebessüm, aldığımız dualar bizim için her şeyden daha kıymetlidir. Aksaray Belediyesi olarak insanı merkeze alan hizmet anlayışımızla vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Hastane odalarında birebir gerçekleştirilen ziyaretler, hasta ve hasta yakınları tarafından memnuniyetle karşılanırken, uygulama sayesinde hastaların tedavi sürecinde kendilerini daha güvende hissetmeleri amaçlanıyor.



AKSARAY BELEDİYESİ 410 KM’LİK YENİLEMEYLE ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİ...

BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA ...

FERDİ GÜREL "SANTEK OFİSİ’NİN TEMEL HEDEFİ, ÜNİVERSİTE–SANAYİ İŞ B...

Ferdi Gürel "SANTEK Ofisi’nin temel hedefi, üniversite–sanayi iş b...

BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY GÖÇ VEREN DEĞİL, TERCİH EDİLEN ŞEHİRLER AR...

‘’7 YILDA 200'ÜN ÜZERİNDE PROJEYİ HAYATA GEÇİRDİK’’

ASÜ KURUM İDARİ KURULU TOPLANTISI

ASÜ Kurum İdari Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

AKSARAY BELEDİYESİ AŞEVİ PROJESİNDE İNŞAAT ÇALIŞMALARI YÜZDE 85 SE...

BAŞKAN DİNÇER: ‘’AŞEVİ PROJEMİZ SADECE BİR YEMEK FABRİKASI DEĞİL S...

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...

AKSARAY BAROSU BAŞKANI AV. ERÇİN MEVLÜT DÜZGÜN: "TÜRK BAYRAĞI İNME...

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN TÜRK BAYRAĞINA YAPILAN ÇİRKİN SALDIRIYA TE...

Türk Bayrağı’na yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırının ardında...