AKSARAY BELEDİYESİ HER GÜN 3 BİN VATANDAŞI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR
AKSARAY BELEDİYESİ HER GÜN 3 BİN VATANDAŞI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR
AKSARAY BELEDİYESİ HER GÜN 3 BİN VATANDAŞI AYNI SOFRADA BULUŞTURUYOR
BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN HER NOKTASINDA RAMAZAN AYININ BEREKETİ YAŞANIYOR’’
Aksaray Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayında Ulu cami avlusunda açtığı iftar çadırı, her gün orucunu açmak isteyen misafirlerle dolup taşıyor. Her gün 3 Bini aşkın kişi aynı sofrada ezan sesini bekliyor.
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer tarafından geleneksel hale getirilen Ulu Cami önünde kurulan İftar çadırında her gün 3 Bin kişi ağırlanıyor. Tarihi Ulu cami önünde kurulan iftar çadırı her gün Kimsesiz ve maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarla birlikte çeşitli nedenlerle evinde orucunu açamayacak kişilere 1 ay boyunca hizmet veriliyor. Çadırda her gün tatlı, çorba, pilav ve ana yemek olmak üzere 4 çeşit yemek ikramında bulunuluyor.
Ramazan ayının manevi bereketini tüm şehirde yaşatmak için birçok sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Ramazan ayında düzenledikleri sosyal ve kültürel çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; "Ramazan’ın ilk gününde hizmet vermeye başladığımız İftar çadırımızda, ramazan ayı boyunca binlerce hemşerimizin aynı iftar sofrasında buluşmasını sağlıyoruz.
Her gün 3 Bin insanımız yemek hizmetimizden yararlanıyor. Bu vesileyle sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız değil Ramazan Ay’ının en güzel hasletlerinden biri olan paylaşmak ve hep bir arada olma özelliğimizi bu Ramazan ayında da yaşatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı boyunca iftar çadırının yanı sıra sıcak yemek ikramımız, evde bakım hizmetlerimiz ve gıda kolisi dağıtımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı Ulu cami önünde kurduğumuz iftar çadırımıza davet ediyorum” Dedi.
Barışa Adanan Bir Hayat: Akif Manaf Küresel Barış Ödülü’nü Aldı
Barışa Adanan Bir Hayat: Akif Manaf Küresel Barış Ödülü’nü Aldı
ASÜ’de kalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan personel...
ASÜ’de kalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan person...
BAŞKAN DİNÇER: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ MİNİK YÜREKLERLE BUL...
BAŞKAN DİNÇER: “RAMAZAN AYININ GÜZELLİKLERİNİ MİNİK YÜREKLERLE BUL...
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
AKMÜB ÜYELERİ İFTARDA BULUŞTU
Aksaray Müteahhitler Birliği (AKMÜB) tarafından geleneksel hale ge...
AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR " 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA"
AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA
DÜNYACA ÜNLÜ YAZAR AKİF MANAF’A DOĞAYLA BARIŞ ÖDÜLÜ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış Ödülü
KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI
KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI

