19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ
BASIN AÇIKLAMASI
Aksaray Barosu Başkanı Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir yayımlamış olduğu kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi.
Bugün, vatanımızın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden kahraman gazilerimizi anma günüdür. 19 Eylül Gaziler Günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği anlamlı bir gündür.
Şehitlik ve gazilik, milletimizin gönlünde en yüce makamlardandır. Hukukun üstünlüğünü savunan bir mesleğin mensupları olarak, bu topraklar üzerinde özgürce yaşayabiliyorsak, bunu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize borçluyuz.
Baromuz adına, tüm gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyoruz. 19.09.2025
Av. Erçin Mevlüt DÜZGÜN
Aksaray Barosu Başkanı
AKSARAY TANITIM GÜNLERİ BAŞLIYOR 9 MART’TA BÜYÜK BULUŞMA
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a Doğayla Barış Ödülü
KAMBER DEMİR ANADOLU LİSESİ'NDE DEPREM TAHLİYE TATBİKATI
ÖNCE İFTAR, SONRA İLAHİ AKIMINA KATILDILAR”
BAŞKAN DİNÇER, RAMAZAN’DA GÖNÜL SOFRALARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞUY...
ASÜ’DE ASRIN FELAKETİNİN ÜÇÜNCÜ YILINDA KURUMLAR DENEYİMLERİNİ PAY...
ZABITA EKİPLERİ KASAPLARA YÖNELİK DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
28 ŞUBAT SÜRECİ ÜLKEMİZ İÇİN KAYIP YILLAR OLARAK TARİHE GEÇTİ