Özel Güvenlik Sektörünün Öncü Firmalarından Olan Aksaray Anadolu Özel Güvenlik Ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Türkiye Geneli Yapılan Ve Ankara’da 2.Si Düzenlenen Özel Güvenlik Eğitimcileri Derneği (Öder)Tarafından Sektördeki 20 Yıllık Katkı Ve Başarılarından Dolayı Onur Belgesine Layık Görülmüştür.
Aksaray Merkezli Olup Türkiyenin Çeşitli İllerine Özel Güvenlik Hizmeti Vermiş Olan Aksaray Anadolu Özel Güvenlik Şirketi Başarılarına Başarı Katmaya Devam Ediyor.
Özel Güvenlik Eğitimcileri Derneği Tarafından Ankara’da Düzenlenen ‘’2. Özel Güvenlik Eğitimcileri Çalıştayı’’nda Söz Alan Dernek Başkanı ‘’Hace Muhammet Tırımoğlu’’ Özel Güvenliğin Önemli Bir İş Olduğunu, Emin Ellerde Olması Gerektiğini, Aksaray Anadolu Güvenlik’in Bu Vazifeyi 20 Yıldır Layıkıyla Yerine Getirdiğini, Uzun Yıllar Bu Camiada Hizmet Veren Ve Söz Sahibi Olan Aksaray Anadolu Güvenlik’e Verdiği Hizmetlerden Ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Etmiştir.
Onur Belgesini Aksaray Anadolu Özel Güvenlik Adına Şirket Yöneticisi ‘’Mahir Alegöz’’ Almıştır.
HZ. ALİ ŞİFÂ CAMİ VE KÜLLİYESİ DUALARLA İBADETE AÇILDI
TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ: KÜRESEL ADALET ARAYIŞI TÜM DÜNYAYA YAYILMA...
Karadal’dan Türk Dünyası Girişimcilik Vizyonu
CHP AKSARAY İL BAŞKANI AV. BİLAL ÖZDEMİR'İN 10 KASIM MESAJI
Onur Ödülü , Ayakta Alkışlandı !
Rektör Arıbaş: Atatürk’ün emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız
Aksaray Milletvekili Cengiz AYDOĞDU'nun 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜ...
BAŞKAN DİNÇER'İN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI