AK PARTİ, TEŞKİLAT AKADEMİSİ’NDE 3.DÖNEM DERSLERİ DEVAM EDİYOR
AK PARTİ, TEŞKİLAT AKADEMİSİ’NDE 3.DÖNEM DERSLERİ DEVAM EDİYOR
AK PARTİ, TEŞKİLAT AKADEMİSİ’NDE 3.DÖNEM DERSLERİ DEVAM EDİYOR
Teşkilat Akademisi Eğitim Programı “Türkiye Yüzyılı” konseptiyle 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde gerçekleştirilecek…
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen Teşkilat Akademisi eğitimleri, 81 ilde üç kademe il ve ilçe yönetimlerini kapsıyor. 93 bin teşkilat mensubuna çeşitli alanlarda dersler veriliyor. Eğitimlerin ana teması “Türkiye Yüzyılı” olarak planlandı. İlk eğitimler 5-6 Kasım tarihlerinde 34 ilde gerçekleştirildi. 12-13 Kasım tarihlerinde 33 ilde 2.hafta eğitimler düzenlenecek.
AK Parti AR-GE ve Eğitim’den sorumlu genel başkan yardımcısı Mustafa Şen; “Eğitim programının hedefi Türkiye’nin 81 ilinde yaklaşık 93 bin teşkilat mensubumuzun motivasyonunu, inancını, özgüvenini ve aidiyetini yükselterek önümüzdeki önemli sürece hazırlanmak. Gerçekleştireceğimiz eğitim faaliyetleri kapsamında, her ilimizde üç kademe il ve ilçe yönetimlerimizi programa alıyoruz. Teşkilat Akademisi adını verdiğimiz eğitimleri tüm Türkiye’de daha önce 2 kez gerçekleştirdik. Bu 3. dönemi. Eğitimler, alanında uzman ve kamuoyunun da çok iyi tanıdığı isimler tarafından veriliyor. Eğitim içeriğine bağlı olarak, MYK/MKYK üyelerimiz, Bakanlarımız, Bakan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, uzman eğitimciler, akademisyenler ve gazeteciler 4 ana ders başlığında eğitim veriyor. AK Parti; yeni yüzyıla, Türkiye Yüzyılı’na hazırlanıyor. Eğitimlerimizin ana konsepti Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı Türkiye Yüzyılı üzerine yapılıyor. Önümüzde çok önemli bir seçim var. Teşkilatlarımızın tüm hazırlığı buna yönelik.” dedi.
Teşkilat Akademisi eğitim programı, her ilde dört ders başlığında veriliyor olup 81 ilin tamamında üç haftalık bir sürede tamamlanacak. Dersler Cumartesi-Pazar olarak hafta sonları gerçekleştirilmekte. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ar-Ge Başkanımız Mustafa Şen’e teşekkür ederiz.
ASÜ’DE AKADEMİK VE İDARİ PERSONEL İFTAR PROGRAMINDA BİR ARAYA GEL...
ASÜ’de akademik ve idari personel iftar programında bir araya g...
AKSARAY’DA “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ BAŞ...
AKSARAY’DA “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ BAŞ...
AKİF MANAF’A İSVEÇ’TEN “GLOBAL PEACE PRİZE” ÖDÜLÜ
AKİF MANAF’A İSVEÇ’TEN “GLOBAL PEACE PRİZE” ÖDÜLÜ
Hakan Darılmaz Ticaret Borsası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Hakan Darılmaz Ticaret Borsası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
BAŞKAN AKTÜRK’TEN AKSARAY’A SAĞLIK MÜJDESİ İKİ YENİ TESİS İÇİN İM...
BAŞKAN AKTÜRK’TEN AKSARAY’A SAĞLIK MÜJDESİ İKİ YENİ TESİS İÇİN ...
AKSARAY BELEDİYESİ SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE KADİR GECESİNE ÖZEL PROG...
AKSARAY BELEDİYESİ SELÇUKLU KÜLLİYESİ’NDE KADİR GECESİNE ÖZEL PROG...
Aksaray Üniversitesi öncülüğünde Taşpınar halıları yeniden hayat ...
Aksaray Üniversitesi öncülüğünde Taşpınar halıları yeniden haya...
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN KADİR GECESİ MESAJI
BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’DEN KADİR GECESİ MESAJI


