BAŞKAN DİNÇER, “YENİ SANAYİ SİTEMİZ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR PROJE”

BAŞKAN DİNÇER, “YENİ SANAYİ SİTEMİZ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR PROJE”

BAŞKAN DİNÇER, “YENİ SANAYİ SİTEMİZ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR PROJE”

YENİ SANAYİ SİTESİNDE HAK SAHİPLERİNE ANAHTAR TESLİMİ YAPILIYOR

 

BAŞKAN DİNÇER, “YENİ SANAYİ SİTEMİZ TÜRKİYE’DE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR PROJE”

 

“YENİ SANAYİ SİTEMİZ ŞEHRİMİZİN EKONOMİSİNE ÖNEMLİ ÖLÇÜDE KATKI SUNACAK”

 

Aksaray Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde bin 620 dükkân hak sahiplerine teslim ediliyor. Bugüne kadar 850 hak sahibine anahtar teslimi yapılırken kalan diğer kısmın ise 15 Aralık tarihine kadar sürmesi bekleniyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Sanayi sitemizde anahtar teslimi tamamlandığında, yeni yılın ilk aylarında taşınma süreci başlayacak. Sanayi esnaflarımız, yeni işyerlerinde uygun koşullarda çalışıp daha iyi hizmet verecek” dedi.

 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nde dükkânlar esnafa teslim ediliyor. Başkan Dinçer, 3 Milyon metrekarelik inşaat sahasına sahip Aksaray Sanayi Sitesi’nde taşınmanın yeni yılın ilk çeyreğinde başlamasının öngörüldüğünü söyledi.

 

Yeni Sanayi’nin E-90’a Bağlantı Sağlayan Kavşak Çalışması Tamamlandı

Yeni Sanayi Sitesi’nde anahtar teslimi sürerken Sanayi Sitesi’ne ulaşımın sağlanacağı bağlantı yollarının yapımı devam ediyor. Aksaray Belediyesi, OSB Yolu üzerinden Yeni Sanayi’ye bağlanan yolda yol genişletme çalışması başlattı.

Öte yandan Aksaray Belediyesi’nin girişimleriyle Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Aksaray-Adana E-90 Karayolu güzergâhında kavşak çalışması başlatıldı. Kavşak çalışması geçtiğimiz günlerde tamamlayarak Yeni Sanayi’ye ulaşım sağlanmış oldu.

Sanayi Sitesi’nde güvenliği sağlamak amacıyla sanayi sitesi giriş çıkışlarına 4 adet güvenlik binası konumlandırıldı.

 

Sanayi Sitemiz İstihdama ve Bölgesel Gelişmeye Katkı Sağlayacak

Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan Aksaray Yeni Sanayi Sitesi’nin istihdam başta olmak üzere, bölgesel gelişmeye ve üretimde verimliliğin artmasına katkı sağlayacağını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Günümüz şartlarına uygun inşa edilen sanayi sitemiz şehrimizde uzun yıllar hizmet verecek. Bu projemiz geleceğe yapılan bir yatırım olduğu için şehrimizin kalkınmasında önemli bir rol üstlenecek. Şehrimizin önemli yatırımları arasında yer alan Sanayi Sitemizde, esnaflarımız daha

sağlıklı ve temiz ortamlarda hizmet verecek. Aksaray’ımıza kazandırdığımız Sanayi Sitemiz aynı zamanda şehrimizin prestijine katkı sağlayacak.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Dinçer, Sanayi Sitesi hak sahiplerinin peşin ödeme avantajlarından faydalanabileceği hatırlatmasında bulundu. Başkan Dinçer, yüklenici firmanın ise taşınma işlemi gerçekleştikten sonra, 1 yıl süre ile Sanayi Sitesi’nde teknik elemanları ile hizmet vereceği bilgisine yer verdi.

 

Başkan Dinçer son olarak; “Böylesine önemli bir projenin şehrimize kazandırılmasına katkı sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ Başkanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



TÜBİTAK BİLİM MERKEZLERİ KIŞ AKADEMİSİ 2026 İÇİN BAŞVURULAR AÇILDI

TÜBİTAK BİLİM MERKEZLERİ KIŞ AKADEMİSİ 2026 İÇİN BAŞVURULAR AÇILDI

ASÜ HİMAYESİNDE DÜZENLENEN ICECER 2025 KONFERANSI MADAGASKAR DA BA...

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) himayesinde ve IEEE sponsorluğunda düze...

ASÜ DE DÜZENLENEN PANELDE TYB NİN KURUCUSU D.MEHMET DOĞAN ANLIDI

Türkiye Yazarlar Birliği’nin kurucusu, mütefekkir-yazar merhum D. ...

TARİHE IŞIK TUTATACAK MEKANLARA YENİ YOLLAR AÇILIYOR

BAŞKAN DİNÇER; “II. KILIÇARSLAN KÖŞKÜ VE TÜRBESİ AKSARAY’IN TARİHİ...

ASÜ KALİTE KOMİSYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Kalite Komisyonu Toplantısı Rektörlük S...

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ASÜ DE DÜZENLENEN KONFERANSTA ANI...

MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY ASÜ DE DÜZENLENEN KONFERANSTA ANI...

OTİZM BOZUKLUĞU OLAN ÇOCUKLARA UYARLANMIŞ ATLETİZM PROGRAMI TÜBİTA...

“Otizm Spektrum Bozukluğu Olan Çocuklara Uygulanan Uyarlanmış Atle...

HAMİDİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA OTOPARK VE ŞARJ İSTASYONU ÇALIŞM...

BAŞKAN DİNÇER; “ŞEHİR MERKEZİNDE ULAŞIMI DAHA AKICI BİR YAPIYA KAV...